pondělí 26. listopadu 2012

Jak na finanční analýzu - díl 1


První video návod ze série: Jak na finanční analýzu. V tomto prvním díle se podíváme, kde hledat zdrojová data pro finanční analýzy společností.
   

5 komentářů:

  1. Nebojte se přispět do diskuze. Pokud je třeba něco nejasného a podobně..

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, Auditore,
    kdy se můžeme těšit na další díl, a bude ve větším rozsahu?:-)
    Mac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Též zdravím,

      momentálně nestíhám kvůli jednomu projektu v práci, ale mám v plánu nejpozději okolo Vánoc přidat další aspoň jedno video, rozsah bude obdobný jako u předchozích, možná již trošku více odborné.

      Vymazat
    2. Tak bohužel, stále jsem příliš zaneprázdněn.. Další díl bude až prostě bude čas. Jsem nyní tak zaměstnán, že nemám čas téměř na nic.

      Vymazat
  3. Jsem tu, abych se podělil o své svědectví o tom, co pro mě udělala dobrá důvěryhodná společnost poskytující půjčky, jsem z Ruska a jsem krásná matka tří dětí. Při pokusu o získání půjčky na rozšíření své stálezelené skupiny jsem přišel o peníze pro mě a mé děti to bylo tak těžké, šel jsem online hledat pomoc s půjčkami, veškerá naděje byla ztracena, až do jednoho osudného dne, kdy jsem potkal tohoto mého přítele, který si nedávno zajistil půjčku od velmi poctivého muže, pane, pedro. představila mě tomuto poctivému půjčovateli, pane. pedro, který mi pomohl získat půjčku do 5 pracovních dnů, budu panu pedrovi navždy vděčný za to, že mi pomohl se znovu postavit na nohy. můžete kontaktovat pana pedra prostřednictvím e -mailu: pedroloanss@gmail.com / whatsapp: +18632310632 oni nevědí, dělám to pro ně, ale prostě to musím udělat, protože je tam hodně lidí, kteří to potřebují pomoc s půjčkou, prosím, navštivte tohoto poctivého muže a můžete být také v bezpečí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že chcete přispět do diskuze :-)